Jumaat, 1 April 2011

Shy Shy Cat Love Story : Nikmat Cinta Terhalang.

Assalamualaikum




102 ulasan:

  1. besowww nyewww tudung diaaa.... hehe

    BalasPadam
  2. alalalala comel la pulak

    BalasPadam
  3. tebaek . mintak share ya . hee ~ ^^,

    BalasPadam
  4. nice entry..nice advice...nice picture...

    aiseyhhhh....aku suka gila ngn blog ko ni..hehehhee :)

    BalasPadam
  5. hurm.. bcinta mse blaja ni memeningkan kpale je.. ^^"

    BalasPadam
  6. haha..nice one

    congratz on the improvement :)

    BalasPadam
  7. btol.. but..... hmmm..

    BalasPadam
  8. Suka doodlee tuhh!!
    sweet!!
    salam kenal dari mommy weiyda!!
    eppy blogging!!
    keep it up blogging!!

    BalasPadam
  9. alamak.. soooo sweeetttt..
    dan doodles itu sangat comel :)

    BalasPadam
  10. TQ mr. k, kau dah bagi aku ayat baek punya kalu ada kawan aku tanya kenapa aku masih sendiri! hahah! Swett tahap kencing manis!

    BalasPadam
  11. hehe..berchenta pas kwen la sronok n lg berkat..:)

    BalasPadam
  12. Keep it up abg khairul :D
    Like her big pink hijab, nice try of doing animation blog instead of normal texts. Looking forward to your next posts (=

    BalasPadam
  13. comeynya.....like la! like la! :D

    yg penting restu dari keluarga and pandai jaga diri masing2.. :)

    BalasPadam
  14. comel...tp syg...certain lelaki cpt sgt give up..huhu

    BalasPadam
  15. haha . best . nak cinta mcm ni. haha.cool.

    BalasPadam
  16. pemilik asal cinta, Allah s.w.t
    ^^

    BalasPadam
  17. comel giler giler . comel dan comel juga

    BalasPadam
  18. mr.K~~~
    suke sangat~~~
    like berjuta2 kali. :D

    BalasPadam
  19. terase kejap,,hemo3... btw,, thanks,,huu

    BalasPadam
  20. haha..naisss..

    kisah benar ni..hak3..

    harap2 kau dapat 'dia' K..

    BalasPadam
  21. love the song(^^,)dlm erti kata lain bercinta masa kawin lagi best tak payah nak ber-couple2 ni..keep it up Khairul Amilin..

    BalasPadam
  22. @Naqib - Biasalah. Tudung. HAHA.

    @Honnie, Fayad, nu own, Farah, Alieya - Saya memang comel. Terima kasih. HAHA

    @Ladylily - Sure. Share lah.

    @Fadzilah, Fatin, Bella, Syafiqah - Thank you. :)

    @Atikah, Amny, Bella Ayub, Eiza - Saya memang sweet. Ehem.

    @Tengku - Ye ke?

    @Anonymous 9.15, Niniey, Bunga - Thank you. ;)

    @Chenta - I will, mommy.

    @Joe - Whats up?

    @Gadis - Eh, mana boleh tiru ayat orang.

    @Salads - I will not, InsyaAllah.

    @Anonymous 9.47 - Of course.

    @Alia - yup. :)

    @Juan - Tu lah. Aku pun harap macam tu. Tapi... entah lah. Kalau ada tu, insyaAllah la ada. :)

    @Ruby - I will. Thank you.

    BalasPadam
  23. tersangat sweet... apa yg penting elemen islamic tue.. kita paling suka bila pompuan tue explain nape allah tarik balik rasa cinta :)

    teruskan berkaryaa :)

    BalasPadam
  24. sp sweet..saya sokong 200%..LIKE2..

    BalasPadam
  25. nice & simple.

    got the point.

    BalasPadam
  26. lakonan di atas mmg terjadi kepada saya -.-"

    suka (:

    BalasPadam
  27. nie kisah ko ngn mili ke? siyes korg xkan kapel slagi blaja?

    BalasPadam
  28. sweetnya mr.k katun2 tu hehe..tp mcm cite mr.k dgn ehem2 je haha...

    BalasPadam
  29. wah mr.k dah melukis pulak.. ehem2 mr. k cerita pasal diri ye

    BalasPadam
  30. macam ni la baru COOL. thumbs up ;)

    BalasPadam
  31. hope 4 the better always..=)

    BalasPadam
  32. sweet sampai potong kaki. Subhanallah. Allah itu maha pengasih kan?

    BalasPadam
  33. very cute and very nice msg :)

    BalasPadam
  34. hurmm...so suweet laa brader k! hehe..

    BalasPadam
  35. nice entry!

    BalasPadam
  36. graphic yg cute,tapi ad mesej yg bag0s.
    keep it up ;D

    BalasPadam
  37. sweet :) okeyh fine ! terasa sket :D haha

    BalasPadam
  38. comeii.. :))
    sy pernah alami mcm tu..da kapel pastu lame2 rs bosan..tp xde buat maksiat pun..ntah tetibe hati rs bosan dgn si dia..mungkin betul yg tuhan da trik balik rs sayang tu..hidup single lagi baik.. :) jimat duit topup..xperlu spend mase utk dating ngn si dia..dpt fokus study siap.. :)

    BalasPadam
  39. Loike:) Cinta itu lebih manis kalau dijaga batas-batasNya:D

    BalasPadam
  40. perasaan chenta yang Allah beri ditarik balik. okeh, saya terasa la awk.. =.=

    BalasPadam
  41. x de attraction lain ke yg best...asyik cintan cintun je...

    BalasPadam
  42. aku tak berapa paham laa mr. K
    :O siyess

    BalasPadam
  43. @Anonymous - Rasanya, aku dah seimbangkan bilangan bab cintan2 dengan bab biasa.

    @Oda - Laa, apasal tak faham?

    @Zey - Kenapa terasa?

    @Kutu - Macam gula? ;)

    BalasPadam
  44. mintak izin share walaupun dah share sebelum mintak izin..huhu

    BalasPadam
  45. Salam Mr K
    serius. tak pernah terfikir that's one of the reason couple tak tahan lama.Credit for the cartoonist and also for u;)

    BalasPadam
  46. wahhaa.. shuke shuke shuke!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  47. sgt cumey lahhh....heee~~~tetiba buat aku igt kt blog zackzukhairy yg dh lame xdiupdate tuannya....hehe

    BalasPadam
  48. comey... ^_^
    eerrmm...blog anda amat bosan skrg..
    write sumthing plez...hehe..

    BalasPadam
  49. ~Assalamualaikum.. cantek nasihatnya..
    dan lps dpt approval tu maksudnya ada ikatan yg sah la dak??
    huhu.. comey2~~

    BalasPadam
  50. yah..bagus ABg kay.HAHAHHAH..~

    BalasPadam
  51. hakikat yang pedih untuk diterima, tp indah ganjarannya.=)

    BalasPadam
  52. like : D
    mr K buat la byk2 entry, aku suka sume entry2 ko!

    BalasPadam
  53. Comelnyeee... Kartun tu ok. Mr.K jangan perasan. Ekekeke

    BalasPadam
  54. sngt menarik ,
    btol kan , agaknyee tu sbb ad org putus baik putus baik . haha
    terima kasih utk entry yg sngt menarik ni ;)

    BalasPadam
  55. i like that.......emmm....
    mybe betul juga...kebanyakanya gitu kan....emmmm....

    BalasPadam
  56. so suweet lah kau ni! kapel jom! hahaha

    BalasPadam
  57. Bosannya semua org kata entri ni comel padahal tak comel langsung hahaha *memang teruk kena hentam ar lepas ni

    oh well mr, k
    hlovate ade fb atau blog tak?

    BalasPadam
  58. jiwang jgk kau ni eh.
    keep it up bro ^^,

    BalasPadam
  59. sweetttt jer klau semua org cm prmpuan tu...........:)

    BalasPadam
  60. now bwu dba paham..! :D
    sharng is carng..

    BalasPadam
  61. nu :mcam ala-ala katun zackzukhairy jeh...

    BalasPadam
  62. mr K..tq u for sharing this...MUDAH2an org yang bercouple sebelum kahwin tu sedar akan kesilapan mereka yang mana yg agak melampaui batas tu.....termasuk lah saya juga...tq..alhamdulillah..lega ALLAH MAHA penyayang lindungi kita...

    BalasPadam
  63. SETUJU!! couple ms studi mmg memeningkan..memerlukan komitmen yg tinggi.anyway,suka part ni "sbnrnya perasaan yg Allah bg 2 dh ditarik balik.Ms bcinta,ramai yg pegang tgn.Ramai yg buat dosa.Jd,Allah kesian tgk hambaNya buat benda bkn2 semasa bcinta.Sbb 2 la Dia tarik balik perasaan cinta 2."

    Nice one! (^_^)

    BalasPadam
  64. izinkan share yer

    BalasPadam
  65. nia shareeee tau. tp credit dh hehe .
    http://nialidia.blogspot.com/2012/02/cerita-cinta-malu-malu-kucing.html

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.