Jumaat, 8 April 2011

Shy Shy Cat Love Story : Persamaan Antara Kita.

Assalamualaikum


Gambar di atas adalah in high definition image. Klik gambar untuk lihat di kualiti yang mengagumkan.



87 ulasan:

  1. hamboi, ber doodle plak skang . comel woh! buat lagi buat lagiiiiii!

    BalasPadam
  2. Tapi kita tetap comel bila dgr lagu classic haha

    BalasPadam
  3. nape pale laki nye sekerat je takde rambut?

    BalasPadam
  4. Wahhh sebijik macam Moy dgn bf . Harharhar ~ I love this post ! Yeay !

    BalasPadam
  5. ehem2..
    sedikit keraguan..
    ni mr.K ke..??

    BalasPadam
  6. Bila baca balik, rasa geli ah. Damn, apa yang aku buat ni...

    BalasPadam
  7. @Sha - Sebab lelaki cool. Tanpa rambut pun coool. *Padahal tak belajar lagi mcm mana nak lukis rambut*

    @Moy - Yay. Okay bye.

    @Zati - Ya. Jangan risau.

    BalasPadam
  8. Awww suwiitttnya Mr Gay. Kahkahkah.

    BalasPadam
  9. we are cute together.
    sweet =)

    BalasPadam
  10. seriously,, i like this damn much mr K.. gud at drawing huh? hehe

    BalasPadam
  11. mr kay,kau lukis ke tuu..huhuu

    *mmc tak caya~~

    BalasPadam
  12. ahahahha. geli GELI. lepas ni mesti ramai awek kata kau sweet.

    BalasPadam
  13. uwah! comey comey comeyyyyy..

    BalasPadam
  14. comelnya mr.k and mili hehehe...cute je korg ni kan hehe..smga bhgia la ek hehe......krm slm mili ek mr.k hehe

    BalasPadam
  15. @Nordin - Hey, sila jangan cair ya? HAHA

    @Pipi - Baru belajar. Thanks ya.

    @Pijah - Yup. ;)

    @Need - Aku rasa makin ramai yang akan kata geli. Ewwww.

    BalasPadam
  16. kat twitter slalu usha ko dgn someone bermanja2. ekekeke :P

    BalasPadam
  17. sama tapi tak serupa. itulah cinta.

    err. okay bye. =.="

    BalasPadam
  18. K, macam mana kau buat?
    nak belajar~~~
    pakai photoshop ke?

    BalasPadam
  19. cute!

    but..... susah ah kapel dgn org yang berbeza2 nature nih. aku lgsng tak cayaaa! grr.

    tp kapel laa, kawin mn aku tau ng sapaa lagik. org kata kawin salu dgn org yang kontra dgn kitaa. grr grr!

    BalasPadam
  20. auwww..comel la doodle ni..
    nak lagi...:)

    BalasPadam
  21. bukan persamaan.

    saling lengkap melengkapi.

    mungkin.

    BalasPadam
  22. ~Assalamualaikum.

    1st. comey je mnde alah nih
    2nd. perbezaan atau persamaan x ptg.
    yg ptg serasi. dan, saling terima. errkk.

    BalasPadam
  23. alololooo comelnyaa. help im melting

    BalasPadam
  24. cuteeeeeeeeeee.. slama ni silent reader jea kat sini.. mr k ! ape tjuk lagu ni ?

    BalasPadam
  25. klasik nasional...segalanya di sini...menggamit memori....







    eh, Mr k, kaw ada persamaan ngn ayah aq! haha! =D

    BalasPadam
  26. wey. true love story MR.K ke ni? gila sweet dohh :DD

    BalasPadam
  27. halamakk dah jadi kartunis pulak dahh. haha. buat lah lagi! best gak layan doodle nii

    BalasPadam
  28. haduuu.nak kene pukul ke tak?mane aci cemni.nak jugak try lukis gune painttool sai cm smooth je.hihi.time zone kite lain sebab awak suke tido time saya berjaga. :D and saye suke je kot oldies songs. oldies but the goodies.lalala. ^_^

    BalasPadam
  29. @Ery - Eh, mana ada. Aku bermanja dengan ramai orang. ;)

    @Bunga - Photoshop aku corrupted.

    @Aisha - Yup yup.

    @Iwan - Hope so.

    @Meen - You are the only one i love - Jaymay

    @Zey - HAHA. Biasalah, orang DEWASA. ;)

    @Hidayah - Eh eh. Tang mana pula true story? Wink wink ;)

    @Mili - Haha. Hey hey. Awak pergi study. Esok last paper kan? Lepas awak dah habis exam dan saya habis tulis repork, nanti kita lukis sama-sama ya.

    BalasPadam
  30. love the pendek tinggi part n bebel part tu..

    juz like me n si munCet.. (^_^)

    BalasPadam
  31. weh..gile terasa yang pasal ketinggian tuh..haha dush3..:D

    BalasPadam
  32. hahahaha..macam sama je dgn saya n my bf!dia pun suka cuci2 mata jgk..pastu dia kutuk2 saya sbb rendah..n ketinggian saya sama cm cik mili lorh!haha

    BalasPadam
  33. woah, pertama kali tgk Mr K puji perempuan.. selalu duk mengeji je.. hahaha :p

    BalasPadam
  34. kalau asyik sama je tak best gak.
    biar la ade skit2 len...
    baru syonok!!!!

    =)

    BalasPadam
  35. dude are you in love?because your entries suck lately

    just saying.dont get mad

    BalasPadam
  36. cute couple...uhuhu x sangka aku komen ko camni..

    BalasPadam
  37. have you ever heard opposite attraction? there you go. ^^

    comel lukisan, btw.

    BalasPadam
  38. haha sejibik lebih kurg mcm aku.tapi yg beza aku xlayan jazz & aku laa yg kuat membebel..bhahaha

    BalasPadam
  39. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  40. ecehhhh dah pandai mr K ni , uhukkkkk!

    BalasPadam
  41. Cute gila kau Mr.K! Serius, kau snagt comey!

    BalasPadam
  42. adoyaiiiii tersengih aku bace ini
    chesss. abes macho gua tercair~ LOL

    BalasPadam
  43. auch, korg sgt sweet
    somaga bahagia... ; )

    BalasPadam
  44. same! part ktinggian,fevret lagu,membebel n time zone!

    BalasPadam
  45. hahaha...suh-wit gila kau Mr K..

    harap2 kekallah kau berdua "amilin"

    BalasPadam
  46. comel dow ==
    Mr K kau okay tak ni ?

    BalasPadam
  47. yay.! mula2 rase nak gado ngn my mister. but then after bace ni, tros happy plak. huhu. sweet.!!

    part bebel tu besh.! wee.!

    BalasPadam
  48. ahahhaaaa , gile terasa tang :

    awak pendek , saya tinggi ~

    BalasPadam
  49. trase nak kaple je .. =D

    BalasPadam
  50. errrkk..
    "at least, for now" (??)

    mcm xnak ada la ayat tu.. aka x ske..

    BalasPadam
  51. sweet betul.. setuju dengan entri ni

    BalasPadam
  52. hei! plg suke yg last tuh. comel giler la K! hahaha. ;)

    BalasPadam
  53. waaaaa....btul2 la mengagumkan..:D

    BalasPadam
  54. ap yg anda nmpak pda mili, smpi kapel?

    BalasPadam
  55. cute la pic2 ni. mohon share kat blog saya. nnt sy creditkan pada blog saudara. thanx. =)

    BalasPadam
  56. ur correct bro...
    kapel kalo bnyk persamaan tk bez la...

    ada perbezaan la sngt bez...
    sbb sharing is caring...

    wahahahaha....

    BalasPadam
  57. tak kesah. nak amek gak. nak reblog ur post!

    BalasPadam
  58. ecececeyyy. fell in love ke Mr K?
    kemain lg kate xde gf :P

    BalasPadam
  59. cute ohhhh. ade ke guy suke tgk girl membebel? huhu

    BalasPadam
  60. bro, gua nk copy msk lam gua punya belog. gua nk mtk izin. sbb kartun nih sbijik kena ats muka gua.. hahahaha

    BalasPadam
  61. HO man terasa dalam dalam
    -_______________-"

    BalasPadam
  62. first time bkk blog ni , not bad..
    tapi law da sume samer je kn xbesh lh hdup nie..xde kelainan..

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.